Sylvia Kerbzek a fost numita director de marketing in cadrul retailerului electroIT Domo. Ea are o experienta de peste zece ani in retail, ocupand anterior functiile de Marketing, Advertising and Events Manager in cadrul companiei OBI Romania si OBI Croatia si Head of Marketing Production Department pentru Kaufland Romania.

”Dupa experienta in retail-ul de food si DIY, Domo reprezinta pentru mine o noua provocare, intr-un nou domeniu. Am lucrat pana acum doar pentru companii care intrau pe piata din Romania, pornind de la zero”, a declarat Sylvia Kerzbek.

Noul director de marketing va lucra cu echipa Erka Synergy Communication, care furnizeaza incepand cu luna martie a acestui ani servicii de marketing, creatie, productie publicitara si media buying pentru Domo. Sylvia Kerzbek este licentiata a Facultatii de Limbi Straine in cadrul Universitatii Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri