Compania producatoare de software EBS Romania a inregistrat in primele 7 luni ale anului 2014, cea mai mare cifra de afaceri din istoria companiei, in valoare de 15,7 mil. euro, in crestere cu 60% fata de perioada similara a anului trecut.

“Rezultatele financiare ale companiei din primele sapte luni ale acestui an, vin pe fondul unei evolutii marcante pentru EBS Romania. In 2014 estimam o crestere de minim 20% in raport cu anul precedent, si avem in vedere o mare probabilitate de a depasi tintele planificate”, declara Daniel Metz, CEO EBS Romania.

“Este vizata o crestere si cu aprox. 50 de colegi noi, cu diferite skill-uri si nivele de experienta profesionala. Acestia vor fi implicati in proiecte alaturi de colegi din NTT DATA Germania, constituind astfel echipe mixte, internationale, cu posibilitati de dezvoltare personala dar mai ales profesionala, extrem de atractive”, declara Titus Mic - Head of Delivery NTT Data Projects EBS Romania.
In portofoliul de clienti SAP se regasesc nume noi precum ALLSTAR PROD, Drumuri si Poduri Mures, companii cu importanta in industria materialelor de constructii si a transporturilor. “EBS a preluat de curand aceste proiecte de implementare ERP, ceea ce reprezinta un aport substantial la realizarea targetului de vanzari pentru anul 2014”, afirma Stefania Motoasca, Manager Focus Area SAP, Local Market EBS Romania.

Dupa preluarea companiei de catre gigantul nipon NTT DATA, EBS a initiat un intens proiect de integrare in concern. Condus de echipa manageriala EBS, proiectul a avut ca scop facilitarea procesului de tranzitie in noua structura si sustinerea procesului de schimbare, pentru intreaga echipa EBS Romania.

Un nou sediu EBS, in zona centrala a Clujului

EBS a decis inchirierea unui spatiu suplimentar in cladirea BCR din Str. G. Baritiu. „Proiectul de amenajare s-a derulat intr-un timp record de o luna de zile, sediul gazduind acum 150 de angajati“, declara Oana Zdroba, chief ethics & compliance officer EBS Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri