Blizzard Entertainment, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri, devenit cunoscut publicului larg prin seria de jocuri Diablo, Starcraft sau Warcraft, pregateste lansarea Warlords of Draenor, noul expansion al jocului World of Warcraft (WoW), programat in toamna acestui an.

Jocul World of Warcraft: Warlords of Draenor urmeaza sa fie lansat pe data de 13 noiembrie si va aduce o serie de imbunatatiri pentru fanii seriei. World of Warcraft: Warlords of Draenor isi va desfasura actiunea in tinutul de bastina al orcilor, iar schimbarile vin mai mult pe partea de animatii a personajelor – vor aparea astfel noi zone de vizitat, noi imperii (dungeon-uri), noi scenarii, precum si noi harti Battlegrounds.

Warlords of Draenor este cea de-a cincea extensie a jocului World of Warcraft si este asteptata ca fiind una dintre cele mai de succes ale seriei. Jocul World of Warcraft a aparut pentru prima data in noiembrie 2004 in America de Nord si in Australia, pentru ca in februarie 2005 sa apara si pe piata europeana.

Primul expansion adus seriei a fost The Burning Crusade si a fost lansat in ianuarie 2007, urmat de Wrath of the Lich King, in luna noiembrie din 2013. Cel de-al treilea expansion a fost Cataclysm, lansat in decembrie 2010, pentru ca Mists of Pandaria sa fie lansat in luna septembrie din 2012.

Desi in ultimii ani comunitatea de gameri a WoW a scazut in detrimentul unor noi jocuri precum League of Legends sau Dota 2, World of Warcraft continua sa fie inca un nume important, dar mai ales deschizatorul de drumuri al acestui gen de joc. Comunitatea gamerilor abonati la WoW se ridica la peste sapte milioane de abonati, fiind inca cea mai mare de profil.

Cum poti cumpara World of Warcraft: Warlords of Draenor

Blizzard Entertainment a lansat deja posibilitatea unei precomenzi a noului joc, direct de pe propriul site. World of Warcraft: Warlords of Draenor costa 44,99 euro in versiunea standard si 59,99 euro – care contine un pachet digital suplimentar.

Pentru a putea instala jocul World of Warcraft: Warlords of Draenor este nevoie ca utilizatorul sa fie inregistrat ca abonat al Battle.net si are nevoie de versiunea originala a jocului, cat si de ultima versiune a jocului – Mists of Pandaria.

Mai multe detalii despre cum va putea fi cumparat jocul gasiti aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri