Zapp anunta lansarea abonamentelor Zapp Internet Express cu tarifare la volum, cu ajutorul carora utilizatorii pot naviga in voie, fara restrictii de timp.

Zapp Internet Express cu tarifare la volum este disponibil in cinci variante de abonament care permit utilizatorului sa isi aleaga cel mai potrivit abonament in functie de nevoia de consum. Astfel pentru o taxa lunara de 10/ 15/ 25/ 35/ 65 USD (plus TVA), utilizatorii au la dispozitie 100 MB/ 200 MB/ 500 MB/ 1GB/ 5 GB incluse in abonament. Tarifarea traficului de date se face la 1KB. Traficul aditional se tarifeaza unic, cu 0,25 USD/MB.

Zapp Internet Express (www.zapp.ro) este primul serviciu wireless broadband la nivel national, bazat pe tehnologia CDMA 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de pana la 2,4 Mbps. Serviciul este disponibil in Bucuresti, in toate cele 40 de orase resedinta de judet precum si in: Buftea, Caransebes, Campina, Carei, Gaesti, Gheorgheni, Hunedoara, Costinesti, Eforie Nord, Jupiter, Mamaia, Mangalia, Navodari, Olimp, Poiana Brasov, Predeal, Sebes, Sinaia, Busteni, Snagov, Tg. Secuiesc.

Portofoliul Zapp Internet Express mai cuprinde abonamentul cu tarifare la timp, disponibil in 3 variante de abonament: 9/19/39 USD (plus TVA) utilizatorii avand la dipozitie 5/15/100 ore acces Internet incluse, precum si noul pachet pachetul preplatit in valoare de 89 USD (plus TVA) care include modem-ul Z020 si 23 ore de acces Internet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri