UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de pe piata locala de telecomunicatii, isi extinde portofoliul de servicii de internet de mare viteza, prin lansarea Fiber Power 500 Mbps. In prima faza, produsul va fi disponibil in 8 orase - Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Iasi, Galati si Alba Iulia. Toti cei care locuiesc in zonele acoperite cu servicii UPC din aceste 8 orase pot accesa acum viteza de 500 Mbps.

UPC Romania, similar cu ceilalti operatori de cablu, acorda o importanta majora segmentului de internet, o zona cu potential semnificativ de crestere in conditiile in care rata de penetrare a broadband-ului fix este inca mica in Romania (56% fata de 76% media UE). In luna aprilie a acestui an, UPC a anuntat ca produsul de 200 Mbps este disponibil in toata aria sa de acoperire cu servicii de internet.

“Cu Fiber Power 500 Mbps adresam acel segment de clienti care foloseste intensiv internetul pentru activitati consumatoare de banda. Pe masura ce numarul dispozitivelor WiFi evolueaza, creste si nevoia utilizatorilor de viteze mai mari. Ne dorim sa le oferim tuturor clientilor optiuni si servicii care sa se potriveasca obiceiurilor lor de consum”, declara Robert Redeleanu, chief marketing officer UPC Romania.

Fiber Power 500 Mbps este disponibil tuturor clientilor UPC din cele 8 orase, datorita retelei companiei care are la baza tehnologia Eurodocsis 3.0. Toti clientii UPC din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Iasi, Galati si Alba Iulia pot avea viteze de pana la 500 Mbps in mediul online.

Noutatea majora o reprezinta modemul Hitron CGNV4 de tip WiFi eMTA, un echipament ce poate receptiona viteze de pana la 1 Gbps si care integreaza cel mai nou standard wireless, AC. Acest echipament, adus pe piata din Romania exclusiv de UPC, este oferit gratuit, in custodie, iar clientii vor beneficia si de WiFi inclus. Modemul este compatibil si cu serviciul de telefonie.

Principalii concurenti ai UPC pe segmentul de cablu sunt RCS&RDS si Romtelecom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri