Apple va perfectiona sistemele de securitate din spatele serviciului iCloud dupa ce fotografii intime ale unor persoane publice au fost furate si publicate online, a declarat directorul executiv al companiei, Tim Cook.

Printre alertele trimise catre utilizatori va fi trimisa una in care acestia sunt anuntati cand datele sunt stocate pe un nou device. Conturile iCloud s-ar putea sa fi fost sparte cand hackerii au ghicit parolele celebritatilor sau prin phishing, a mai spus Cook, grabindu-se sa completeze ca sistemele de securitate ale Apple nu au fost insa periclitate.

Compania alerteaza deja utilizatorii prin eMail atunci cand un nou device incearca sa capete acces la date confidentiale sau cand cineva incearca sa schimbe o parola. Apple va incepe sa trimita informatii suplimentare prin eMail in circa doua saptamani.

Fotografii intime cu celebritati au fost publicate fara acordul acestora, pe Internet, saptamana aceasta. Actrita Jennifer Lawrence a confirmat ca una dintre pozele topless cu ea este adevarata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri