Operatorul telecom Orange Romania a lansat, in premiera pe piata locala, serviciile 4G+ care ofera viteze de transfer duble fata de 4G, de pana la 300 Mbps.

Compania acopera cu vitezele 4G+ sase orase din Romania, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara, echivalentul a circa 18% din populatia urbana a tarii. Serviciul este disponibil automat pentru clientii care au abonament Pantera sau, pentru business, Business Open.

“Reteaua era pregatita dar aveam nevoie si de terminale compatibile. In prima faza, vitezele 4G+ sunt disponibile pe terminalele Samsung Alpha si Samsung Galaxy S5”, spune Julien Ducarroz, director comercial al Orange.

Compania acopera in prezent cu servicii 4G peste 1.300 de localitati, echivalentul a 78% din populatia urbana si 48% din intreaga populatie a tarii. Principalii concurenti ai companiei sunt Vodafone si Telekom Romania.

Sursa foto: Flickr.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri