BlackBerry Ltd a raportat o pierdere trimestriala mai mica decat cea estimata initial si oficialii companiei au subliniat ca se vor axa pe crestere si investitii in perioada urmatoare. Actiunile companiei au crescut cu aproape 5%, scrie presa internationala.

Compania cu sediul in Ontario, Canada, a raportat o pierdere neta de 207 milioane de dolari, sau 39 de centi/actiune, pe al doilea trimestru incheiat la 30 august. Suma este mai mica decat pierderea de 965 de milioane de dolari, sau 1,84 $/actiune.

“Restructurarea fortei de munca este incheiata si acum ne putem axa pe cresterea veniturilor cu investitii inteligente, pentru a ne creste cota pe segmentul mobilitatii in zona de enterprise si a securitatii”, a declarat John Chen, CEO al companiei. Valoarea unei actiuni in cadrul companiei a crescut cu 4,6%, pana la 10,25$.

Sursa foto: Flickr.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri