Dupa lansarea noilor modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, care s-au bucurat de un succes neasteptat, numai in primul weekend de la punerea in vanzare fiind comercializate peste 10 milioane de unitati, Apple pregateste tot in toamna acestui an lansarea unei noi generatii de tablete.

iPad Pro si iPad Air 2 se pare ca sunt numele cu care Apple va defila in acest an pe piata tabletelor, dupa ce in ultimii ani a prezentat un model de tableta de mai mici dimeniuni (iPad Mini) si o generatie mai avansata a tabletei iPad (iPad Air). Despre iPad Pro se vehiculeaza ca va dispune de un ecran cu o diagonala de 12,9 inch si va incorpora un procesor imbunatatit, model A8X. Pentru Apple, prezentarea unei tablete mai mari este prima tentativa a companiei de a intra pe un segment destinat mai mult zonei de business.

Mai mult, iPad Air 2, viitoarea generatie de tablete de 10 inch a americanilor destinata tuturor utilizatorilor, va incorpora de aceasta data o capacitate de memorie mai mare (de 2GB in loc de 1GB), insa alte informatii despre viitorul gadget nu exista momentan. Este foarte posibil ca Apple sa introduca pe viitorul iPad si senzor de citire a amprentei digitale, functie introdusa pentru prima data pe modelul de telefon iPhone 5S.

Lansarea noii generatii de tablete, programata in luna octombrie

Apple va lansa o noua generatie de iPad-uri la jumatatea lunii octombrie, in demersul de innoire a liniei de produse oferite clientilor sai, dupa ce la inceputul lui septembrie compania americana a scos pe piata doua noi modele de iPhone.

La inceputul lunii septembrie Apple a prezentat publicului larg noile modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar si ceasul inteligent Apple Watch.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri