Un startup din California a creat un skateboard antigravitational (hoverboard) care “aduce” cu cel din filmul “Back to The Future”. Intr-adevar, are diferente si este in faza incipienta insa din 2015 oamenii il vor putea achizitiona.

Vestile rele – board-ul, numit Hendo, va costa 10.000 de dolari si bateria dureaza doar sapte minute. In ciuda pretului foarte mare, startup-ul Los Gatos, California, considera ca va reusi sa stranga 250.0 de dolari intr-o campanie pe Kickstarter pentru a lansa pe piata o mica cutiuta alba care, atasata de obiecte, va oferi acestuia proprietati antigravitationale – practic, va pluti. Aceasta ar putea fi folosita de exemplu in muzee, la opere de arta, obiecte din casa care vrei sa pluteasca sau chiar mici roboti sau jucarii.

Din pacate Hendo poate sa pluteasca in prezent doar deasupra anumitor materiale, si asta deoarece hoverboard-ul genereaza un camp magnetic. Daca dedesubt se afla un metal, acesta va pluti la cativa centimetri deasupra solului, suportand greutatea umana, scrie presa internationala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri