Conferinta Agenda Digitala 2014-2020 – Politici europene privind sectorul IT&C va avea loc pe 28 octombrie, la Bucuresti si se constituie ca o platforma de dezbatere, networking si cooperare intre institutiile, autoritatile de stat si companiile din domeniul IT&C.

Strategia Agenda Digitala 2014 – 2020, elaborata de Ministerul pentru Societatea Informationala, are in vedere cresterea eficientei si reducerea costurilor sectorului public din Romania, dar si imbunatatirea productivitatii sectorului privat prin reducerea barierelor administrative in relatia cu statul.

Participantii vor afla si despre alte proiecte care au fost finantate din fonduri europene, proiecte derulate in alte tari in contextul Agendei Digitale Europene si contributiile majore aduse, precum si solutiile si oportunitatile pe care le ofera urmatoarea perioada de programare pentru finantarea altor proiecte cu componente de IT&C.

Subiectele discutate in cadrul conferintei se refera la: eGuvernare 2.0, TIC pentru educatie, e-e-incluziune, e-sanatate si e-cultura, e-comert si dezvoltarea inovarii prin clustere TIC, infrastructura de comunicatii in banda larga rapida si ultra-rapida.

Principalul obiectiv al proiectelor de eGuvernare este de a moderniza administratiile publice centrale si locale in vederea oferirii de servicii pentru cetateni si mediul de afaceri, intr-un mod integrat, transparent si sigur. Scopul urmarit este de a crea o administratie publica moderna, devenirea ei mai pro-activa, intensificarea eficientei interne, realizarea unei mai mari transparente, reducerea cheltuielilor operationale, interactionarea cu cetatenii si dezvoltarea de noi surse de crestere.

La eveniment sunt asteptati sa participe reprezentanti din administratia centrala si locala, institutii publice, companii din domeniul IT&C, asociatii de profil si mass-media.

Mai multe informatii cu privire la programul conferintei, invitati, taxe sau modalitati de inscriere, pot fi obtinute accesand acest link.

Parteneri: Telekom Romania, Cisco Romania, 3M Romania, Philips Romania
Organizator: Concord Communication SRL

www.concordcom.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri