Esti pasionat de filme, seriale sau sport? Tehnologiile avansate disponibile pe noul televizor 4K Ultra HD cu ecran curbat Sony BRAVIA™ S90, televizorul care iti ofera divertismentul in cea mai frumoasa infatisare.

Disponibil cu diagonale de 75 de inci (190,5 cm) si de 65 de inci (165,1 cm), noul model BRAVIA S90 dispune de un ecran subtire, conturat de o rama ingusta. Imaginile naturale cu rezolutie 4K Ultra HD ofera de patru ori mai multe detalii decât cele la rezolutie Full HD. Gradul de curbare al ecranului, calculat cu precizie, te transpune direct in mijlocul actiunii, aducând un plus de realitate experientei de vizionare pentru toti membrii familiei, oriunde s-ar afla in camera. Design-ul elegant si gradul de curbura

Ecranul TRILUMINOS™ reda emotia fiecarei scene prin nuante bogate de rosu, verde si albastru, in timp ce tehnologia X-tended Dynamic Range™ ajusteaza in mod inteligent contrastul pentru a reda imagini mai stralucitoare si mai realiste. Procesorul de imagine Sony 4K X-Reality PRO ce prelucreaza si imbunatateste imaginile difuzate de furnizorii de servicii TV sau cele redate cu ajutorul Blu-ray playerelor, pentru ca tu sa te bucuri de calitatea recunoscuta si premiata a vizionarii oferite de seria BRAVIA 4K X9. Detaliile imaginilor de pe ecranul 4K Ultra HD curbat te vor captiva complet.

Sistemul de difuzoare multi-unghi pe 4.2 canale echipat cu tehnologia CleaAudio+ Descrete Processing asigura un sunet puternic in orice loc al incaperii, pastrand in acelasi timp toate detaliile coloanei sonore pentru a reda sunete clare si definite. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa te lasi invaluit de sunetul surround patrunzator.

Bass-ul puternic este asigurat de un sistem dual de woofere de joasa frecventa, plasat in interiorul televizorului. In plus, poti alege un subwoofer wireless, de culoare alba (SWF-BR100) sau neagra (SW-BR100B) pentru a adauga o nota seismica sunetelor redate.

Interfata One Flick Entertainment, disponibila pe BRAVIA S90 acces simplu si rapid la continutul online, continutul propriu dar si la programele TV. Aceasta interfata este cu atat mai usor de gestionat prin intermediul telecomenzii One-Flick cu touchapad. Cu un design elegant si ergonomic, telecomanda este dotata si cu tehnologie NFC pentru sincronizarea rapida cu orice telefon compatibil.

Pentru fanii retelelor de socializare, noul televizor pune la dispozitie functiile Social VieDaca esti pasionat al sporturilor si un fan al retelelor de socializare, trebuie sa stii ca televizorul inglobeaza toate functiile necesare pentru a urmari impreuna cu prietenii meciurile de fotbal, chiar daca ei sunt la distanta. Totodata, poti sa urmaresti „la cald” toate informatiile postate pe Twitter, de exemplu, despre ultimul meci. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul functiei Social Viewing, care ofera acces live la mesajele prietenilor postate pe Twitter despre meciul sau competitia sportiva urmarita si iti permite sa initiezi apeluri Skype, chiar in timpul unui eveniment sportiv, pentru a putea comenta meciul alaturi de un prieten.

Totodata, modul Live Football optimizeaza experienta de vizionare prin reglarea imaginii si a sunetului, pentru ca tu sa te bucuri de nuantele distincte de verde ale gazonului si de vuietul aproape real al multimii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri