Microsoft a prezentat prima bratara de fitness si health sub brand propriu, similara cu cele deja lansate de companii precum Lenovo sau Apple, la putin timp dupa ce aplicatii Microsoft Health au aparut pe Apple App Store, Google Play Store si Windows Store.

La o prima vedere, Microsoft Band (199$) este gadgetul standard de fitness. Arata ca un hibrid Samsung Galaxy Gear Fit, cu ecran orizontal, si Nike Fuelband, cu design-ul negru, mat. Ea va urmari numarul de pasi, calorii consumate, bataile inimii si calitatea somnului, in mod automat. Are totodata un GPS integrat astfel incat sa poti vedea ruta si distantele. Microsoft Band se va conecta la smartphone, oferind informatii si alerte direct pe el.

Spre deosebire de alte bratari lansate de concurenta, cea a Microsoft se conecteaza la orice sistem de operare si de asemenea suporta multiple aplicatii de health si fitness, de pe iOS, Android sau Windows.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri