Vodafone Romania deschide astazi primul magazin din centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani, una dintre cele mai populare artere din Bucuresti. Noul magazin este aliniat conceptului global de design al Grupului Vodafone.

Magazinul din strada Lipscani, numarul 27, are o suprafata de 100 de metri patrati utili si este dispus pe doua niveluri. La parter se regasesc patru puncte de vanzare, precum si cele mai noi smartphone-uri si tablete, iar la etaj utilizatorii beneficiaza de o zona speciala de relaxare. Magazinul pune la dispozitia clientilor Wi-Fi gratuit.

Cele mai asteptate terminale ale momentului, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie in noul magazin si in intreaga retea Vodafone, alaturi de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internationale si in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la TV prin SeeNow powered by Vodafone si muzica prin Zonga powered by Vodafone, la pretul de 49 de euro/luna.

Tot ieri si concurentii Vodafone, Orange si Telekom Romania, au lansat terminalele iPhone 6 in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri