Divertismentul a ajuns una dintre principalele nevoi ale oamenilor in zilele noastre, fie ca acestia sunt acasa sau calatoresc spre diverse destinatii. Telekom Romania Mobile Communications introduce SpeedTAB in portofoliul sau, prima tableta sub brand propriu anuntata local.

Tableta SpeedTAB are o grosime de 9,9 mm si dispune de o carcasa metalica cu design unibody si un display touchscreen IPS LCD de 10,1 inchi, cu o rezolutie HD de 1280x800, fiind ideal pentru clientii care vor sa se bucure de claritate in timp ce se uita la videoclipuri sau la fotografiile preferate. Mai mult, tableta include doua difuzoare cu tehnologie surround DTS.

Tableta functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2 si are un procesor Quad-Core Cortex A9 1.6GHz. SpeedTAB este compatibila cu tehnologiile 3G si 4G cu suport pentru apeluri voce si permite, de asemenea, conexiunea Wi-Fi. In plus, tableta are memorie RAM de 1 GB, memorie interna de 8 GB si, totodata, accepta card-uri microSD de pana la 32 GB. Bateria incorporata Li-Po 6600 mAh poate dura pana la 10 ore in cazul utilizarii multimedia.

Tableta SpeedTAB este disponibila la pretul de 279 lei la abonamentul Internet Nelimitat T care, pentru 33,48 euro/luna (TVA inclus), ofera trafic de date national nelimitat, primii 3 GB fiind la viteza de download de pana la 150 Mbps. Promotional, pana la data de 31 decembrie 2014, clientii beneficiaza de dublu trafic de date recomandat in primele 3 luni de abonament. Oferta se aplica contractelor incheiate pe 12 sau 24 de luni, atat pentru activarile noi, cat si pentru prelungirile de contract.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri