RCS & RDS organizeaza in perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, „Black Friday Digi Mobil” si ofera o reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni, persoanelor fizice care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil.

Digi Mobil le ofera beneficiarilor acestei oferte posibilitatea de a-si achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate. Gama de telefoane mobile poate fi consultata aici. Oferta este valabila la contractarea abonamentului Optim Nelimitat si se adreseaza tuturor clientilor care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil.

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS cu „Zona vanzari” sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2014.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat, platesc 5 euro/luna (TVA inclus), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclus).

Abonatii companiei la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contracteaza doar un abonament Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclus), iar la incheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclus) pentru fiecare abonament in parte. Persoanele care incheie un abonament Optim Nelimitat si nu sunt clienti la serviciile de internet fix sau televiziune, platesc un tarif de 10 euro/luna (TVA inclus) si 7 euro/luna, (TVA inclus) daca achizitioneaza doua abonamente Optim Nelimitat.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Telekcom Romania, UPC, precum si Orange si Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri