Ca sa te bucuri de divertisment portabil la cea mai inalta calitate, alege tableta Sony Xperia Z3 Compact, cea mai subtire si usoara tableta compacta rezistenta la apa din lume.

Echipata cu cel mai puternic procesor disponibil pe un astfel de dispozitiv compact, Xperia Z3 Compact se bucura de cel mai luminos si clar ecran Full HD de 8’’, dar si tehnologie audio de ultima generatie. Totodata, Xperia Z3 compact se evidentiaza prin PS4 Remote Play, oferindu-ti astfel jocurile preferate de pe consola Sony PlayStation 4 direct pe ecranul tabletei. Cu PS4 Remote Play, exclusiv pentru Xperia, tableta Xperia Z3 Compact poate fi folosita ca un ecran la distanta pentru conectare si control al jocurilor de pe PS4. In momentele in care televizorul este folosit, tableta se poate conecta la consola PS4 prin sistemul Wi-Fi de acasa, iar utilizarea telecomenzii wireless DUALSHOCK 4 alaturi de GCM10 Game Control Mount permite continuarea jocului pe tableta Xperia Z3 Compact oriunde in casa ta.

Cu o grosime de numai 6,4 mm, designul compact este perfect pentru cei aflati in miscare, in timp ce tehnologia avansata Sony garanteaza lipsa oricarui compromis in ceea ce priveste rezistenta bateriei.

Muchiile de otel inoxidabil, conturul ultra slim cu linii rotunjite si fata din sticla confera o alura generala eleganta si durabila.

Beneficiind de standardul IP65/68, tableta te scuteste de orice griji legate de apa sau praf. Ecranul Full HD de 8’’ TRILUMINOS cu functie LED Live Colour, X-Reality pentru mobil si optiune de imbunatatire intuitiva a contrastului ramane la fel de luminos si performant chiar si in conditii de lumina puternica a soarelui.
Experienta muzicala pe mobil a fost reinventata prin intermediul functiei High-Resolution Audio, menita a reda fiecare piesa la calitatea la care a fost creata initial de artisti. Pentru piesele care nu au rezolutie mare exista tehnologia DSEE HX – disponibila acum in premiera pentru gama Z3 – care imbunatateste fidelitatea colectiilor MP3 sau AAC si a playlisturilor din Music Unlimited, serviciul digital Sony de tip cloud, pana aproape de rezolutie inalta.

Cu ajutorul Digital Noise Cancelling, zgomotul ambiental este redus cu pana la 98% cand este alaturat cu headsetul MDR-NC31EM Digital Noise Cancelling – ideal pentru drumul pana la birou sau pentru a estompa zgomotele de fundal de la locul de munca.

Gaming in detaliu
Avand cel mai rapid procesor din lume pentru o tableta compacta, Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core de 2,5 GHz si 3GB RAM, tableta asigura accesul rapid la informatie. Fiecare interactiune cu dispozitivul este facila, navigarea este ultra rapida, iar multitaskingul se face fara niciun efort. Procesorul asincron alimenteaza independent fiecare nucleu, distribuind exact puterea necesara fiecarui proces, fara consum inutil al bateriei.
Tableta Xperia Z3 Compact, singura din lume cu PS4 Remote Play, beneficiaza de Qualcomm Adreno 330 GPU, ce ajuta la o imbunatatire de pana la 25% a performantei grafice, comparativ cu generatia anterioara, pentru imagini incredibil de rapide si reale. Dispozitivul ofera 13 ore de redare video de inalta calitate, iar durata de viata a bateriei este eficientizata gratie modului de functionare Sony STAMINA, care opreste functiile neutilizatei.

Fotografii de calitate
Toate momentele speciale pot fi surprinse cu o camera foto de 8,1 MP si imbunatatile cu noile aplicatii Xperia dedicate. Cu Exmor RS pentru mobil se pot capta imagini uimitoare chiar si in conditii de lumina slaba, iar camera frontala HD de 2,2 MP este ideala pentru apeluri video cu familia si prietenii.
De asemenea, camera foto este dotata cu aplicatii sociale si de editare precum Multi-Camera (pentru inregistrare din mai multe unghiuri), Movie Creator (pentru editarea inregistrarilor), AR FUN (pentru a adauga animatii si imagini amuzante), Sound Photo (pentru a adauga sunet unei imagini) sau Face In (pentru imagini de tip portret).

Conectivitate si securitate la indemana
Xperia™ Transfer permite transferul simplu si usor al intregului continut al telefonului si al contactelor, atunci cand este ales Sony in locul tabletei existente Android sau iOS.
Aplicatiile Xperia Email, Calendar si Contacte pot fi sincronizate folosind Microsoft Exchange ActiveSync (EAS), iar gratie optiunii NFC, transferul de continut de pe un dispozitiv pe altul devine mult mai usor: o simpla atingere si tableta poate fi conectata la peste 160 de alte dispozitive si accesorii de la Sony.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri