RCS & RDS lanseaza pe 2 februarie o oferta speciala pentru clientii noi, persoane fizice, care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil, valabila pana la 31 martie 2015. Oferta este disponibila persoanelor care nu beneficiaza in prezent de servicii fixe, Digi Net si Digi TV si contracteaza unul sau mai multe abonamente din gama Optim Nelimitat pe o perioada de 12 sau 24 de luni.

Astfel, utilizatorii care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si opteaza pentru doua abonamente Optim Nelimitat vor plati 6 euro/luna (TVA inclusa) per abonament si 8 euro/luna (TVA inclusa), pentru un singur abonament contractat. Oferta este disponibila in perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Mai mult, abonatii existenti Digi Mobil care si-au portat anterior numarul de telefon in reteaua companiei si nu au servicii fixe Digi Net si Digi TV contractate, vor beneficia automat de noile tarife, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat contractate. Reducerea la abonament se va regasi in facturile clientilor existenti incepand din luna martie.

Clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi. Gama de telefoane mobile poate fi consultata aici. Utilizatorii care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS, sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit. Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat, platesc 5 euro/luna (TVA inclusa), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclusa).

Abonatii companiei la unul dintre serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contracteaza doar un abonament Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclusa), iar la incheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament in parte. Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Telekom, UPC Romaina, precum si Orange si Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri