AXIGEN (www.axigen.com) anunta astazi lansarea versiunii comerciale a aplicatiei de tip server de e-mail pentru platformele Solaris i386. Noua versiune are la baza beneficiile arhitecturii multi-platforma, extrem de flexibila, dezvoltata de specialistii companiei GECAD Technologies in cadrul unui efort continuu de largire a portofoliului de solutii de mesagerie electronica.
In urma cu doua luni faceam o promisiune clientilor nostri de a continua dezvoltarea unor noi versiuni de produse destinate si altor sisteme de operare decat cele cu care suntem deja compatibili, promisiune pe care ne-am respectat-o, a declarat Oana Bornaz, CEO AXIGEN. Dupa recenta aparitie a produselor AXIGEN pentru platformele BSD, echipa noastra lanseaza astazi un instrument care speram ca va fi util administratorilor de Solaris din intreaga lume.

AXIGEN Mail Server pentru Solaris i386 se poate instala si configura rapid si usor, iar aici ma refer inclusiv la instalarea modulelor antivirus si antispam. Practic, un administrator de sistem nu ar trebui sa consume mai mult de 30 de minute pentru a instala si configura aplicatia server de e-mail AXIGEN.

Ca si in cazul altor produse AXIGEN, produsul compatibil cu platforma Solaris i386 este un produs de inalta performanta, cu capacitati de stocare speciale, care permit salvarea o singura data a unui mesaj trimis mai multor utilizatori ce fac parte din acelasi domeniu, imbunatatindu-se astfel procesul de gestionare a spatiului de stocare pe server. Suportul tehnic specializat este oferit de catre echipa AXIGEN, fiind inclus in costul licentei de achizitionare a produsului.

Data fiind portabilitatea crescuta a programelor dezvoltate de noi, echipa de cercetare si dezvoltare AXIGEN a putut realiza progrese semnificative in munca sa si se afla acum la stadiu de a finaliza un produs similar destinat sistemului de operare MacOS. Planuim, de asemenea, ca versiunea 2.0 a AXIGEN Mail Server pe care intentionam sa o lansam la sfarsitul lunii octombrie, sa functioneze si pe platforma Windows, a adaugat Oana Bornaz.

Lansat in ultimul trimestru al anului trecut, in urma unei investitii initiale de doua milioane de euro, AXIGEN a ajuns in prezent sa fie distribuit in intreaga lume de aproximativ 30 de parteneri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri