Apple a renuntat la planurile sale de a implementa in smart watch instrumente avansate de monitorizare a sanatatii, acest lucru fiind cauzat de probleme de reglementare tehnologica, conform rapoartelor din piata.

Unele facilitati „erau prea complicate”, scrie The Wall Street Journal, in timp ce alte rapoarte subliniaza ca au intervenit reglementari suplimentare pe care compania americana nu a reusit, pana in prezent, sa le depaseasca.

Sursele au declarat ca senzorii de monitorizare a sanatatii nu s-au ridicat la standardele acceptate de industrie, ceasul inteligent prezentand inconsistente in ceea ce priveste monitorizarea, mai ales in cazul mainilor si pielii foarte uscate. „Apple a experimentat de asemenea cu modalitati de detectare a presiunii sangelui sau al oxigenului din sange, dar rezultatele au fost inconsistente”, a subliniat publicatia.

Apple a renuntat deci la aceste „experimente”, adoptand o tehnologie „mai modesta”, de detectare a pulsului. Conform rapoartelor, Apple cere furnizorilor din Asia sa construiasca intre 5 si 6 milioane de Apple Watches in primul trimestru al anului curent.

Sursa foto: 2nix Studio / Shutterstock.com" rel="nofollow" target="_blank">Shutterstock: Apple Watch

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri