Senior Software a inregistrat in 2014 o crestere a cifrei de afaceri cu 90% fata de anul anterior, pana la circa 15 mil. lei. Pe parcursul aceluiasi an compania si-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a solutiei ERP in Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj si si-a diversificat portofoliul de solutii.

Senior Software anunta o crestere cu 90% a cifrei de afaceri in 2014, fata de anul precedent. In prezent, echipa Senior Software numara peste 80 de angajati, numarul acestora fiind cu 30% mai mare fata de 2013. Fie ca vorbim de specialisti cu experienta in domeniu sau de tineri aflati la inceput de cariera, acestia au gasit la Senior Software un mediu propice pentru dezvoltarea profesionala.

In 2014 Senior Software a reusit, intre altele:

  • Deschiderea celui de-al doilea punct de lucru, la Cluj.
  • Lansarea celei mai noi versiuni a sistemului SeniorERP in limba maghiara si implementarea acesteia la primul client din Ungaria.
  • Extinderea suitei SCM cu solutiile TMS – pentru optimizarea rutelor de transport si LVS - dedicata companiilor cu activitati logistice complexe.

De asemenea, portofoliul de clienti al companiei s-a extins, iar printre cei care au implementat solutiile Senior Software in anul 2014 se numara si: YLI - importator si distribuitor de sisteme si subansamble pentru control acces si securitate cu sedii in Cluj-Napoca si Budapesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri