Noul dispozitiv Apple Watch, smatwatch-ul pe care Apple il va lansa in aprilie, va inlocui cheile de la automobil, iar bateria va sta incarcata o zi intreaga, a declarat Tim Cook, seful Apple, intr-un interviu acordat The Telegraph, citat de huffingtonpost.com.

Ceasul Apple este realizat astfel incat sa inlocuiasca cheile de la masina si cardurile care sunt folosite in prezent in multe vehicule, a declarat Tim Cook pentru publicatia britanica The Telegraph. Acesta a precizat ca bateria aparatului va avea destula energie pentru utilizarea sa pe parcursul unei zile intregi si se va incarca mai rapid decat un iPhone, potrivit Mediafax.

De asemenea, noul dispozitiv va functiona ca un card de credit prin intermediul serviciului Apple Pay, dar Tim Cook nu a dat detalii despre cum se va face verificarea identitatii si autorizarea platilor. Lansarea noului aparat ar putea fi o provocare pentru Apple, care ar putea presupune "adaptarea experientei clientilor in magazinele companiei", potrivit conversatiei dintre Tim Cook si angajatii de la magazinul din Covent Garden din Londra, relateaza ziarul britanic.

Apple a comandat 6 mil. de smartwach-uri producatorilor

Gigantul american cu sediul in Cupertino, California, a programat un eveniment pe 9 martie, unde este asteptata prezentarea Apple Watch, care va fi lansat din punct de vedere comercial in luna aprilie, potrivit Reuters, citat de huffingtonpost.com. Compania se asteapta la vanzari mari, astfel ca Apple a dat comanda furnizorilor sai din Asia pentru producerea de 5 pana la 6 milioane de ceasuri inteligente Apple Watch in primul trimestru al anului, noul produs dezvoltat de gigantul american urmand sa fie comercializat incepand cu luna aprilie, relateaza MarketWatch.

Modelul de baza Apple Watch Sport va acoperi circa jumatate din productia din primul trimestru, potrivit unei surse familiare cu situatia. Modelul de mijloc Apple Watch va reprezenta o treime dintre unitatile nou produse, in timp ce restul productiei va fi acoperita de modelul de varf Apple Watch Edition, a carui carcasa este realizata din aur de 18 karate, scrie Mediafax.

Apple intentioneaza sa creasca productia de Apple Watch Edition la peste 1 milion de unitati pe luna in cel de-al doilea trimestru, anticipand o cerere mare pe piata din China, unde compania se bucura de o mare popularitate. Apple Watch Sport va fi disponibil la un pret de 349 de dolari. Desi compania nu a anuntat inca preturile pentru celelalte modele, analistii estimeaza ca modelul de varf va fi unul dintre cele mai scumpe produse ale Apple, depasind pragul de 4.000 de dolari.

Apple Watch este prima categorie noua de produse dezvoltata si lansata de Apple incepand din 2011, de cand Tim Cook a preluat conducerea companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri