Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge costa, la precomanda, si peste 5.000 de lei, insa chiar si asa sunt extrem de multi fani ai brandului care isi vor achizitiona noile telefoane mobile si la aceste preturi.

Mai multe magazine din Romania au publicat pe propriile site-uri preturile cerute, la precomanda, pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, iar pretul de lista porneste de la 3.299 de lei si poate ajunge si la peste 5.000 de lei.

Retailerul electroIT Domo, unul dintre cei mai mari jucatori din piata, a listat deja mai multe modele si variante pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, cu preturi ce pornesc de la 3.299 de lei pentru varianta S6 standard, insa pretul acestora urca in functie de tipul de telefon si de capacitatea de stocare a acestuia.

Samsung Galaxy S6 Edge, insa, varianta mult asteptata de fanii brandului, are un pret de pornire de 3.799 de lei pentru versiunea cu o capacitate de stocare de 32 de GB, iar pretul acestui model creste in functie tot de capacitatea de stocare, ajungand ca modelul 128GB sa coste, la precomanda, pe site-ul Domo, nu mai putin de 4.799 de lei.

preturi samsung galaxy s6 si samsung galaxy s6 edge

Pe langa Domo si eMAG a intrat in hora preturilor la precomanda pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge cu preturi similare oferite de catre cei de la Domo.

preturi samsung galaxy s6 si samsung galaxy s6 edge la eMAG

preturi samsung galaxy s6 si samsung galaxy s6 edge la eMAG

QuickMobile.ro, preturi cu pana la 1.000 de lei mai mari pentru Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

De cealalta parte, insa, sunt si retaileri care au preturi la precomanda exagerat de mari pentru noile terminale mobile. De exemplu, QuickMobile.ro, are un pret de lista pentru varful de gama Samsung Galaxy S6 Edge la 128GB de 5.599 de lei, cu aproape 1.000 de lei mai scump decat pretul concurentilor de la Domo.

QuickMobile este atat importator cat si distribuitor de telefoane mobile in Romania, iar acest lucru pare putin ciudat in acest context.

preturi samsung galaxy s6 / samsung galaxy s6 edge - quickmobile

Samsung a lansat pe 1 martie, la Barcelona, cele mai noi smartphone-uri ale companiei – Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, doua terminale in care isi pun mari sperante, mai ales ca popularitatea brandului a inceput sa scada pe piete cheie, acolo unde companiile chinezesti precum Xiaomi, Lenovo sau Meizu incep sa muste din cota de piata.

Smartphone-ul ar urma sa ajunga oficial in Romania undeva in a doua jumatate a lunii aprilie, cand, cu siguranta, toate marile magazine din Romania il vor comercializa.

WALL-STREET.RO a fost prezenta la evenimentul de lansare a celor mai noi telefoane mobile. Citeste materialul integral de la lansare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri