LG Nexus 5, unul dintre cele mai populare smartphone-uri din 2014 si totodata unul dintre cele mai apreciate smartphone –uri la nivel global, a fost retras de la vanzare de catre Google, dupa mai bine de un an si jumatate de la lansarea sa.

Nexus 5, smartphone lansat de catre Google, in parteneriat cu producatorul sud-coreean LG Electronics, a devenit rapid unul dintre cel mai populare telefoane inteligente la nivel global, dupa ce a primit aprecierea multor utilizatori pentru raportul calitate-pret foarte bun de care a beneficiat, dar si de faptul ca telefonul dispunea de intreg suportul Google in dezvoltarea de software, fiind printre primele terminale mobile care beneficiau de cele mai noi actualizari de software.

Acest lucru inseamna ca in prezent utilizatorii care isi vor dori sa cumpere un smartphone cu sistemul de operare Google pur nu vor avea decat posibilitatea de a achizitiona modelul Motorola Nexus 6, un phablet cu un pret destul de piperat, un pariu care nu s-a dovedit foarte castigator pentru Google, rapoarte sugerand ca vanzarile au fost mult sub asteptari.

Marii retaileri din Romania au scos deja de ceva timp din magazine modelul Nexus 5, insa cu putin noroc, cei interesati isi pot achizitiona modelul de pe site-urile de anunturi unde pot gasi ce isi doresc.

Potrivit unor informatii aparute anterior, LG Electronics ar fi oprit productia Nexus 5 inca de la finalul anului trecut, iar decizia Google de a renunta la comercializarea popularului model era un pas firesc, mai ales dupa mai bine de un an si jumatate de la lansare.

In ciuda disparitiei de pe rafturile magazinelor si din stocul marilor retaileri, Nexus 5 este si va ramane unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata in ceea ce priveste raportul calitate-pret, cu o configuratie foarte bine optimizata, care dispune de un ecran cu o diagonala de 4,95 inch, un procesor quad-core performant, memorie 2GB RAM, camera foto de 8 megapixeli si garantia celor mai noi actualizari venite de la Google.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri