Telekom Romania lanseaza un nou pachet promotional adresat clientilor de Voce mobila care doresc sa isi porteze numarul in reteaua Telekom: la activarea unui singur abonament, prin portare pe 24 de luni, utilizatorii au posibilitatea de a achizitiona 3 device-uri - doua telefoane si o tableta - la un pret special de 99 lei, dar si de a activa o extraoptiune prepaid pe toata perioada contractuala, incarcand cu beneficii un numar prepaid favorit.

Odata cu abonamentul Nelimitat Voce L la un pret de 19,95 euro/ luna (TVA inclus), activat prin portare pe o perioada contractuala de 24 de luni, clientii pot alege extraoptiunea prepaid Reincarcare cu beneficii, pentru 6,2 euro/ luna (TVA inclus), si pot achizitiona telefoanele Samsung Galaxy Pocket 2 si Samsung Galaxy Grand Prime, precum si o tableta, la un pret preferential - toate cele trei device-uri cu 99 lei.

Extraoptiunea prepaid se activeaza automat si include 3000 minute si 3000 SMS-uri in reteaua Telekom Romania, 200 minute nationale si internationale catre fix si 50 MB trafic de date. Valoarea extraoptiunii Reincarcare cu beneficii se va regasi pe factura lunara a abonamentului ales.

La aceste beneficii, la abonament se adauga si promotia nationala - cu 50% mai multe minute nationale (pentru planurile tarifare care nu includ minute nationale nelimitat) si 50% mai mult trafic de date la super viteza, acordate pe 12 luni pentru contractele de 24 de luni.

Clientii primesc si doua bonusuri acordate pentru contractele pe 24 de luni: 600 minute international catre mobil (100 minute/ luna, in primele 6 luni de contract), respectiv 36 GB trafic de date la super viteza, sub forma unui abonament separat de date (Internet Nelimitat XS), gratuit pentru 24 de luni (1,5 GB/ luna).

Pentru clientii care doresc sa migreze de la cartela Telekom la abonament, beneficiul suplimentar este de 1200 minute nationale acordate pe 24 de luni de contract, sub forma a 50 minute nationale/ luna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri