Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapida crestere din Europa, a lansat programele de anul acesta dedicate studentilor si absolventilor din domeniul tehnologiei, in cadrul evenimentului Open Day din centrul din Cluj-Napoca. Compania are in prezent peste 60 de pozitii deschise la Cluj pentru dezvoltare software, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar si pentru testare software si servicii de suport IT, de la activitati de service desk pana la consultanta pentru infrastructuri IT complexe.

Programul dedicat absolventilor, axat pe dezvoltare si testare software (Java si .NET), va incepe pe 6 mai, termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor fiind 1 aprilie 2015. Participantii selectati vor fi angajati cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata si vor beneficia de doua luni de training-uri intensive, atat in zona de tehnologii, cat si de soft skills, urmand apoi sa fie implicati in proiecte interne si externe din cadrul Endava.

Internship-ul din divizia de dezvoltare software a centrului Endava din Cluj-Napoca va incepe la 1 iulie, iar cei interesati de participare pot trimite aplicatiile pana pe 5 mai 2015. Studentii si absolventii selectati vor lucra pe proiecte reale, 6 ore pe zi, timp de 6 saptamani, alaturi de profesionisti cu experienta din cadrul Endava. De asemenea, Endava desfasoara permanent programe de internship in divizia de Managed Services, acestea implicand un program de lucru de 4 ore pe zi, timp de 4 saptamani, in cadrul caruia participantii beneficiaza de training-uri tehnice si de customer care. Unul dintre aceste programe va incepe la Cluj in divizia de Managed Services in 23 martie, iar la final cei mai buni dintre participanti sunt angajati full-time. Toate programele de internship organizate de Endava sunt remunerate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri