Printec Group, una dintre cele mai mari companii de pe piata de solutii bancare si tehnologia informatiei anunta numirea lui Bogdan Constantinescu in pozitia de director general pentru Printec Group Romania si Republica Moldova.

Bogdan Constantinescu lucreaza in industria IT&C din 1991 si a ocupat intre timp functii de conducere in companii precum CISCO, IBM si Microsoft. Are 48 de ani si este absolvent al departamentului de Electronica Aplicata din cadrul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, Institutul Politehnic Bucuresti.

Din noua sa pozitie va coordona o echipa de 170 de angajati si o retea nationala de 28 de centre service. Va gestiona, de asemenea, un portofoliu de clienti ce cuprinde, printre altii, cea mai mare parte a bancilor din Romania.

“Suntem bucurosi sa il avem pe Bogdan in echipa Printec”, a declarat Vangelis Chrysafidis, COO Printec Group. “Bogdan vine cu o lunga experienta manageriala in companii de top, dublata de o foarte buna intelegere a pietei de servicii IT, precum si de expertiza tehnica in domeniu”.

Dragos Chivu, fostul general manager al companiei, s-a mutat de doua luni in Italia, conducand operatiunile Digi din regiune, conform profilului sau de Linkedin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri