Noile Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge se vor vinde bine. Cel putin asta sustin reprezentantii Samsung, care se asteapta ca cele doua varfuri de gama lansate la inceputul lunii martie sa depaseasca pragul de 70 de milioane de unitati vandute.

Replica celor de la Samsung vine dupa ce analistii de la CitiBank sustineau ca varfurile de gama ale sud-coreenilor vor depasi pragul de 50 de milioane de unitati comercializate. La o luna de la aparitia primelor estimari legate de vanzari, reprezentantii Samsung au aratat ca se asteapta ca pragul de 70 de milioane de unitati vandute sa fie depasit, mai ales dupa ce interesul pentru cele mai noi gadget-uri inteligente lansate de companie au starnit atat de mult interes in randul consumatorilor.

"Modelele Galaxy S6 si S6 Edge atrag tot mai mult pareri pozitive. Nu am niciun dubiu ca cele doua modele lansate in acest an vor fi cel mai bine vandute telefoane din seria Galaxy. Primele saptamani au fost de-a dreptul impresionante", au declarat oficiali ai companiei sud-coreene.

Estimarile privind succesul celor doua noi modele de smartphone-uri ar putea readuce compania pe drumul cel bun, asta dupa ce rezultatele inregistrate de companie in cursul anului trecut au fost mult sub asteptari. La finele anului trecut Samsung a pierdut prima pozitie in topul celor mia mari producatori de smartphone-uri la nivel global, asta dupa ce Apple, cu cele doua modele iPhone lansate (iPhone 6 si iPhone 6 Plus) au depasit cu mult asteptarile de vanzari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri