Abia lansat pe piata, primele livrari avand loc vineri, Apple Watch beneficiaza in prezent de peste 3.000 de aplicatii special concepute si redimensionate pentru ceasul inteligent al gigantului american.

Dezvoltatorii au lucrat, in tacere, „in spatele cortinelor” lansarii gadget-ului. Apple Watch poate fi cuplat cu iPhone-urile 5, 5C, 5S, 6 si 6 Plus cu iOS 8.2 sau 8.3. Conform Wall Street Journal, magazinul contine mai mult de 3.000 de aplicatii pentru ceas, multe dintre acestea apartinand unor jucatori mari precum Instagram, Twitter, Uber, The New York Times, Evernote, Wunderlist si o varietate de jocuri si programe business.

Din pacate, multe dintre ele nu pot fi descarcate, inca, in Romania. La fel ca App Store-ul iPad si iPhone, si cel pentru Apple Watch, a treia ramura a App Store, permite sa cauti intre ele si sa selectezi ce vrei sa downloadezi. In prezent insa, toate aplicatiile pentru Watch sunt tinute in smartphone si nu direct pe ceas. iPhone-ul se ocupa ulterior de sincronizare.

In magazinul standard App Store, aplicatiile semnaleaza daca ofera compatibilitate si pentru Apple Watch; screenshot-urile pentru ceas sunt dedesubtul celor „traditionale”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri