RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, a inceput sa lucreze la propria retea de de distributie de energie, a spus Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al companiei, in cadrul evenimentului Ziua Comunicatiilor, potrivit Digi24.

Aceasta initiativa ar putea reduce semnificativ facturile romanilor la energie daca gigantul telecom va folosi acelasi model ca in industria de comunicatii, adica practicarea de preturi foarte mici.

„Pentru noi, piata de energie, din punctul nostru de vedere, nu o vedem ca pe o piata competitionala, nu exista competitie, este ca si reteaua de telecomunicatii acum 15 ani. Am anuntat saptamana trecuta un parteneriat cu primaria Oradea prin care dorim si am inceput realizarea unei retele noi de distributie de energie electrica in oras. Inseamna crearea unei retele paralele, independente de distributia energiei electrica fata de reteaua existenta in acest moment, a operatorului traditional. Ce va insemna acest lucru pentru consumator si in general pentru statul roman? Inseamna alternativa, posibilitatea reala de a alege intre doi operatori, posibilitatea creeaza competitie, dinamizeaza piata”, a explicat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri