BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin a anuntat incheierea unui parteneriat cu Internet Security Systems, Inc. (ISS), liderul mondial in materie de protectie preventiva a retelelor informatice corporatiste.
Acordul vizeaza integrarea tehnologiilor antivirus si antispyware BitDefender in produsul Proventia Desktop Endpoint Security al ISS, urmand ca in fazele urmatoare sa fie incluse si in alte produse ale companiei americane, anunta un comunicat al agentiei.

Urmare a acestui parteneriat, vom putea oferi o solutie de securiate completa, menita sa faca fata atat amenintarilor cunoscute cat si atacurilor neprevazute. Produsul ISS Proventia Desktop cu tehnologia antivirus si anti-spyware de la BitDefender va fi disponibil incepand cu trimestrul IV 2006, a declarat Greg Adams, Vice- Presedinte, Dezvoltare Produse in cadrul Sistemelor de Securitate Internet.

Pe pietele dezvoltate, BitDefender si ISS vizeaza segmente de piata complementare. in timp ce BitDefender se focalizeaza pe Small & Medium Business si Consumer market, ISS are o traditie in zona de large corporate si guvernamentala. ISS este prezent cu 35 de office-uri in 20 de tari si are o retea de parteneri in intreaga lume.

Acest parteneriat permite BitDefender accesul la peste jumatate din companiile din Fortune 500 care sunt actuali clienti ISS, fara a insemna o concurenta a propriei retele de distributie. in plus, va contribui substantial la cresterea notorietatii si numarului de utilizatori de tehnologii MADE IN ROMANIA, a declarat Bogdan Irina, WW Sales&Marketing Manager BitDefender.

Integrarea de tehnologie reprezinta unul dintre cele mai importante canale de vanzari pentru BitDefender. Astfel de aliante au mai fost incheiate si in trecut de compania romanesca, facilitand intrarea rapida pe piete absolut noi. HAURI, al doilea producator de solutii antivirus ca si cota de piata in Coreea foloseste tehnologia BitDefender.

In Germania, s-au incheiat astfel de parteneriate in 2002-2003, pentru a facilita deschiderea pietei cu liderii locali in distributia software: Data Becker, G DATA si BUHL DATA. In incheierea listei de exemple, Danemarca a fost "invadata" de tehnologia BitDefender printr-o alianta cu firma daneza BullGuard, castigand astfel, in primii 3 ani de la aparitie, unul din primele locuri pe piata daneza de securitatea informatiei.

Ne asteptam ca si in viitor, BitDefender sa incheie parteneriate similare cu firme puternice din intreaga lume ce vor facilita o ascensiune extrem de rapida a celui mai bine vandut brand romanesc in lume. Acest parteneriat major cu ISS vine intr-un moment in care BitDefender cunoaste o crestere spectaculoasa de notorietate pe piata americana, dovada fiind si numeroasele recunoasteri din acest an primite din partea celor mai importante organizatii americane de profil, a completat Eric Lewis, directorul filialei SUA a BitDefender.

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii. Realizata pentru a oferi protectie completa retelelor si sistemelor companiilor, gama de solutii BitDefender cuprinde, pe langa produse pentru protectia antivirus, antispam, personal firewall si solutii de administrare a securitatii. De asemenea, echipa BitDefender ofera consultanta organizatiilor in realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare.

BitDefender este o divizie a Softwin SRL, al carei sediu central se afla in Romania, la Bucuresti. Softwin are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri