In 2014, echipa de vanzari internationale a BitDefender s-a marit cu 150%, iar pana la finele acestui an compania autohtona va mai avea inca 40 de angajati pe vanzari si pe marketing. De asemenea, reprezentarea Bitdefender prin parteneri „s-a consolidat considerabil in ultimul an, ca parte a dezvoltarii segmentului enterprise la nivel global”, conform companiei conduse de Florin si Mariuca Talpes.

Compania va organiza saptamana aceasta un summit la Bucuresti la care vor participa peste 230 de parteneri si angajati ai Bitdefender din 35 de tari.

„Acest summit permite reunirea tuturor noilor colegi si parteneri de business si alinierea strategiei la nivelul fiecarei entitati de business. In saptamana 5-10 mai, cei peste 230 de oaspeti externi vor interactiona cu managementul Bitdefender, cu echipele tehnice, de marketing si suport din headquarter, vor cunoaste indeaproape tehnologiile Bitdefender si produsele pe care le vand si vom adapta impreuna strategia noastra globala in acord cu cerintele specifice fiecarei regiuni’’ a declarat Mihai Guran, sales director regional operations, Bitdefender.

In 2014 Bitdefender a inregistrat o crestere de peste 110% a vanzarilor pe sementul enterprise – catre companii mari – iar pentru anul acesta compania estimeaza un plus de 100% in vanzari pe acest segment. Cele mai mari cresteri au fost inregistrate anul trecut in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Tarile Nordice.

Cu ocazia summit-ului va fi prezent la Bucuresti si John Kindervag, Vice President & Principal Analyst al companiei de cercetare de piata Forrester, care va vorbi despre tendintele din industria de securitate cibernetica, pentru o mai buna intelegere a cerintelor clientilor de solutii de securitate IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri