Compania romaneasca de IT&C RINF, cu o experienta de 9 ani in dezvoltare software, a deschis recent un nou sediu in Marea Britanie, conform reprezentantilor firmei. Totodata, RINF urmareste sa se extinda in acest an si in Germania si SUA.

Strategia de extindere se axeaza pe doua planuri, extren si intern, avand ca obiective imbogatirea portofoliului de clienti si recrutarea de experti tehnici in domeniu.

“Clientii din afara tarii pe care ii vizam au nevoie de un partener care sa poata imbina partea de “knowledge retention”, si anume, consolidarea si dezvoltarea knowhow-ului, cu customizarea serviciilor si cu capacitatea de expansiune geografica a business-ului. Proiectele noastre sunt focusate pe trei arii: platforme cloud care utilizeaza arhitecturi elastice, integrari crossplatform hawdare-software si suport multilingvistic pentru utilizatori, astfel incat proiectul se poate replica in mai multe tari si se poate dezvolta in functie de evolutia business-ului respectiv. Pana la sfarsitul anului, ne dorim ca sediul din UK sa ne aduca in portofoliu sapte clienti noi si estimam o cifra de afaceri de 700.000 de euro“, a declarat Victor Dornescu, director proiecte si programe in cadrul RINF.

Concomitent cu deschiderea sediului din Marea Britanie, RINF a inaugurat doua birouri de recrutare de personal, unul in Iasi si cel de-al doilea in Kiev. Aceasta actiune de recrutare intampina nevoia de extindere a echipei, pentru cele doua noi sedii care se vor deschide in acest an, in Berlin si Statele Unite ale Americii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri