Orange desfasoara programul de internship Orange First Step prin care ofera studentilor si masteranzilor ocazia sa vada modul de lucru din departamentele companiei. Pentru perioada verii (iunie, iulie si august) Orange pune la dispozitie peste 200 de locuri de practica in departamente precum IT, HR, vanzari, relatii clienti si tehnic, atat in diviziile locale, cat si in diviziile care se ocupa de relatia cu Orange Grup.

Perioada de internship este de o luna, iar studentii se pot inscrie si isi pot alege direct de pe site-ul www.orange.ro/first-step orasul, departamentul si luna in care vor sa faca practica. Ulterior ei vor fi contactati de coordonatorii programului pentru un mini interviu telefonic, urmand o prima intalnire in care vor afla toate detaliile despre program si vor avea parte de traininguri dedicate departamentului ales. La finalul lunii de internship, participantii vor primi o diploma de participare si, in functie de implicarea de care au dat dovada, pot primi recomandari din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

„Studentii si masteranzii au din ce in ce mai multe provocari atunci cand incearca sa isi gaseasca un loc de munca. Dupa cum am observat si noi in cadrul interviurilor pe care le derulam, una dintre ele este reprezentata de experienta acumulata pana la angajare. Experienta denota curiozitate si implicare dincolo de parcurgerea cursurilor de la facultate. Le oferim studentilor si masteranzilor ocazia sa cunoasca indeaproape mediul de business si sa isi dezvolte noi aptitudini alaturi de colegii nostri ce se voluntariaza sa fie mentori pentru noua generatie.” a declarat Ioana Marcu, HR Director in cadrul Orange Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri