iPhone 6S, urmatoarea versiune a popularului smartphone lansat de catre Apple, va incorpora o camera foto de 12 megapixeli si functii mai avansate decat cele disponibile in momentul de fata pe camerele foto cu care vin echipate iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cel putin asta arata mai multe surse apropiate situatiei.

Multi utilizatori si-au manifestat dezamagirea cand noile terminale lansate pe piata au incorporat o camera foto tot de 8 megapixeli, asa cum a fost disponibila pe ultimele generatii de smartphone-uri Apple, mare parte dintre posesorii si fanii brandului asteptandu-se ca o data cu lansarea noii game sa fie inlocuita si optica din camera foto.

Diferenta dintre o camera foto de 8 megapixeli si una de 16 sau 20 de megapixeli nu sta neaparat in calitatea imaginilor. Cel mai mare avantaj il constituie faptul ca mai multi pixeli inseamna o profunzime si mai mare a imaginii, ceea ce faciliteaza posibilitatea utilizatorului de a decupa o parte a imaginii dorite fara sa piarda mult din calitate.

Senzorii de pe camerele foto disponibile pe smartphone-uri s-au imbunatatit foarte mult, mai ales pe terminalele de varf. Senzorii foto au devenit mai luminosi, au o stabilitate mai buna si realizeaza poze mult mai clare.

Numarul crescut de megapixeli vine insa si cu un compromis. Cu cat o imagine trebuie sa inmagazineze mai multe detalii cu atat spatiul pe care il ocupa va fi mai mare.

Totodata, viitorul iPhone va suporta filmare 4K, iar in acest mod noile terminale mobile dezvoltate de catre Apple ar putea intra in randul celor mai noi dispozitive mobile de top care filmeaza in modul Ultra HD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri