RCS & RDS reduce preturile cu pana la 40% la abonamentele Optim Nelimitat pentru clientii noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au contractate alte servicii din portofoliul Digi. Noile tarife se vor aplica si abonatilor existenti ai companiei, iar scaderea se va regasi in facturile emise pentru luna iulie.

Totodata, RCS & RDS introduce in portofoliul Digi Mobil un nou abonament, Complet 5, dedicat persoanelor fizice si juridice, care va oferi clientilor smartphone-uri gratuite, intr-o gama variata, de la producatori precum Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Philips si Samsung.

De astazi, 3 iunie, orice client care opteaza pentru abonamentele Optim Nelimitat se va bucura de numeroasele avantaje ale acestui serviciu pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusa), respectiv 6 euro/luna (TVA inclusa).

Astfel, clientii care nu au niciun serviciu fix Digi (internet sau televiziune), vor plati de acum 6 euro/luna (TVA inclusa) pentru un abonament Optim Nelimitat (anterior 10 euro/luna), iar cei care incheie doua astfel de abonamente, vor achita 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament contractat (anterior 7 euro/luna).

Clientii care au un singur serviciu fix Digi, pot opta acum pentru Optim Nelimitat si vor plati 5 euro/luna (TVA inclusa), fata de 7 euro/luna cat plateau pana acum. Abonatii RCS & RDS care au doua servicii fixe, pot contracta Optim Nelimitat cu 5 euro/luna (TVA inclusa) si 4 euro/luna (TVA inclusa) pentru cel putin doua abonamente, pentru fiecare abonament in parte.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pina la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri