Allview a lansat de curand pe piata din Romania smartphone-ul X2 Soul Xtreme, noul varf de gama pe segmentul phablet-urilor, un terminal dotat cu cele mai noi tehnologii pe piata, de la sistem de securitate prin amprentare digitala si pana la ecran cu rezolutie 2K.

Noul smartphone lansat de brasovenii de la Visual Fan, companie care detine pe piata brandul de smartphone-uri Allview, are un pret de lista de 2.199 de lei, asta in conditiile in care functii similare cu cele oferite de romani se gasesc si pe smartphone-urile de top ale producatorilor straini, unele mult mai bine cotate, dar si cu preturi mai accesibile, dar functii similare.

Huawei Ascend Mate 7 (cel mai bun pret in magazinul MarketOnline)

Daca esti in cautarea unui smartphone cu o diagonala mare, asa cum este si modelul Allview X2 Soul Xtreme lansat de Allview, atunci Huawei Mate 7 poate fi o solutie foarte buna. Cu un ecran de 6 inch, o baterie generoasa de peste 4.000 mAh si o rezolutie care, desi nu este Quad HD, ii va permite smartphone-ului sa aiba o durata de viata mai mare.

Huawei Mate 7 poate fi companionul perfect cand vine vorba de un smartphone de dimensiuni mai mari, fiind un terminal echipat cu un procesor quad-core, 2GB memorie RAM si conectivitate 4G/LTE, acompaniat de o camera foto principala de 13 megapixeli si una secundara de 5MP.

Huawei Mate 7 ruleaza Android KitKat 4.4 si este disponibil in Romania la mai multe magazine online, fiind disponibil la preturi ce pornesc de la 2.000 de lei in magazinele evoMAG sau eMAG.

Lenovo Vibe Z2 Pro (cel mai bun pret in magazinul evoMAG)

Un concurent important pentru Allview X2 Soul Xtreme este si modelul Lenovo Z2 Pro, tot un smartphone chinezesc produs de catre cel mai mare producator de laptop-uri la nivel global.

Trebuie tinut cont de faptul ca Lenovo Z2 Pro este un smartphone Dual SIM, insa chiar si asa specificatiile sale sunt demne de invidiat. Cu un pret ce se invarte tot in jurul unui pret de 2.000 de lei, Lenovo Z2 Pro dispune de un procesor pe 4 nuclee cu 3GB memorie RAM si, de aceasta data, diagonala de 6 inch este insotita si de o rezolutie 2K la 2560x1440 pixeli, ceea ce face ca imaginea rezultata pe display-ul generos sa fie cat mai clara.

Lenovo Z2 Pro dispune si de o camera foto principala de 16 megapixeli si una secundara de 5 megapixeli, iar sprijinit de o capacitate de stocare de 32GB cu siguranta va face fata cu brio numarului mare de continut multimedia pe care il folosesti.

Pentru Lenovo Vibe Z2 ProGasesti oferte foarte bune de pret si in magazinele Azerty sau eMAG.

Motorola Nexus 6 (cel mai mic pret in magazinul Azerty)

Daca esti interesat de un smartphone de dimensiuni mari, dar care sa beneficieze de toate update-urile Google, dar sa te bucuri si de intreaga experienta de utilizare a solutiilor propuse de gigantul IT american atunci Motorola Nexus 6 este raspunsul pentru ceea ce cauti.

Motorola Nexus 6 este pariul Google pe piata terminalelor mobile de mari dimensiuni, un telefon care, desi nu a fost la fel de bine primit ca si predecesorul sau – Nexus 5 – a reusit sa impuna un anumit standard pe piata phabletelor, telefoane mobile inteligente cu ecrane de peste 5,5 inch.

Nexus 6 este actualizat la zi cu cel mai nou sistem de operare Android, iar pe langa acest avantaj dispune si de o configuratie de ultima generatie. Google Nexus 6 este un terminal echipat cu un procesor quad-core, 3GB RAM, o capacitate de stocare de 32GB si dispune de un ecran cu tehnologie AMOLED de 6 inch cu rezolutie 2K.

Marele avantaj al smartphone-ului gigant este ca are posibilitatea de a filma in modul 4K, insa multi utilizatori se plang de autonomia acestui terminal mobil, dotat cu numai 3.200 mAh.

Google Nexus 6 este disponibil la vanzare la un pret foarte bun in magazinul Azerty, dar oferte bune de pret sa gasesc si la evoMAG sau F64.

Samsung Galaxy Note 4 (cel mai bun pret in magazinul eMAG)

Cand vine vorba de flagship-uri, Samsung nu poate sa lipseasca din acest clasament. Galaxy Note 4, phabletul lansat in toamna anului trecut de catre gigantul sud-coreean, este poate unul dintre cele mai populare telefoane inteligente de mari dimensiuni la nivel global.

Samsung este totodata si primul producator de telefoane inteligente care a introdus ideea unui smartphone de mari dimensiuni la nivel global, iar a patra generatie de telefoane de acest fel a adus unul dintre cele mai bune terminale de profil pe piata.

Pentru numai cateva sute de lei in plus fata de modelul brasovenilor de la Allview, Samsung Galaxy Note 4 este una dintre cele mai bune alternative cand vine vorba de un terminal cu Android.
Samsung Galaxy Note 4 inca este considerat smartphone-ul de mari dimensiuni cu unul dintre cel mai bune ecran de pe piata, un AMOLED de 5,7 inch cu rezolutie 2K (Quad HD), fiind echipat cu un procesor pe 8 nuclee si o memorie RAM de 3GB.

Cel mai bun pret pentru modelul Samsung Galaxy Note 4 se gaseste in momentul de fata in eMAG la un pret de 2.800 de lei, dar oferte bune au si magazinele MediaDOT sau Azerty.

Apple iPhone 6 Plus (cel mai bun pret in evoMAG)

Din topul celor mai bune smartphone-uri de peste 5,5 inch cu care concureaza Allview X2 Soul Xtreme nu avea cum sa lipseasca Apple iPhone 6 Plus, fratele mai mare al modelului de succes iPhone 6.

Varful de gama al Apple, desi are un ecran cu rezolutie Full HD si costa cu mai mult de 1.000 de lei fata de Allview X2 Soul Xtreme, este, fara indoiala, unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri din acest segment
Modelul de baza al Apple are amprentare digitala Touch ID, dispune de un ecran de 5,5 inch, dar ruleaza sistemul de operare iOS, dezvoltat in jurul ecosistemului Apple.

Una dintre principalele calitati ale iPhone 6 Plus este camera foto, extrem de laudata pentru functiile de care dispune.

La un pret de aproximativ 3.500 de lei poti gasi modelul de 16GB al iPhone 6 Plus in magazinele evoMAG si CEL.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri