Organismul de reglementare Federal Communications Commision a propus o amenda record de 100 de milioane de dolari pentru AT&T, spunand ca operatorul telecom nu a informat corect consumatorii privind planul de date nelimitat, scrie TheWeek.com.

Practic, clientii nu ar fi fost informati corect asupra faptului ca viteza lor de Internet mobil scade puternic dupa ce depasesc un anumit numar de megabiti.

„Nelimitat inseamna nelimitat”, spune Travis LeBlanc, FCC enforcement bureau chief. „Comisia este cu ochii pe operatorii care nu sunt suficient de transparenti asupra limitarilor impuse asupra datelor”. Aceasta este cea mai mare propunere de amenda. Conform FCC, peste 3,5 milioane de consumatori au fost afectati de lipsa de transparenta a AT&T.

AT&T a subliniat ca FCC a decis anterior ca practica incetinirii vitezei de Internet dupa depasirea unei anumite limite este acceptabila si ca a fost foarte transparenta in comunicare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri