Patru dintre top executivii Microsoft vor parasi compania in cea mai ampla miscare de acest fel de cand Satya Nadella (foto) a preluat fraiele companiei in februarie 2014.

Nadella a trimis miercuri un email angajatilor, informandu-i de decizia sa si numele celor patru top executivi care vor parasi compania. Satya Nadella a spus ca incearca astfel sa reorganizeze grupurile companiei, scrie Businesstoday.

Executivii care vor parasi compania sunt Stephen Elop, fost director executiv la Nokia si care in prezent conduce grupul de device-uri al Microsoft. Eric Rudder este al doilea nume, el conducand diviziile de tehnologie avansata si initiative educationale. Al treilea nume este Kirill Tatarinov, sef peste solutiile de business si, in final, directorul de strategie al Microsoft, Mark Penn.

In mail-ul trimis angajatilor, Nadella a subliniat ca reorganizarea grupurilor vor ajuta compania sa ofere produse si servicii mai rapid si mai eficient. Mai mult, Penn l-a informat pe Satya inca din septembrie ca doreste sa paraseasca compania, el dorind sa isi deschida propriul business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri