Entersoft Romania, parte a Entersoft SA, isi va extinde operatiunile in Republica Moldova, in urma unui parteneriat incheiat cu compania Wippo IT din Chisinau.

Infiintata in 2008, Wippo IT este specializata in consultanta si furnizarea de servicii IT, oferind totodata solutii de business integrate adaptate la nevoile clientilor din Republica Moldova.

“Acesta este primul parteneriat incheiat de Entersoft Romania in Republica Moldova si credem cu tarie ca, impreuna cu Wippo IT putem pune bazele unei colaborari de durata din care vor avea de castigat mai ales clientii de peste Prut. In prima etapa a colaborarii noastre vom asigura o perioada de training si certificari pentru consultantii Wippo IT, urmand apoi sa ii asistam indeaproape in implementari de solutii ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence sau Mobile”, explica Cristi Cozic, country manager Entersoft Romania.

Pentru extinderea in Republica Moldova, Entersoft Romania va investi in principal in programele de pregatire pe platforma Entersoft, in certificari tehnice si de business, urmand ca ulterior sa evalueze si posibilitatea de a creste impreuna cu Wippo echipa de consultanti locali specializati in Entersoft.

“Am studiat tehnologia si solutiile Entersoft de ceva vreme, am sondat totodata si piata din Republica Moldova si am constatat ca firmele au nevoie reala de asemenea sisteme de business integrate. Impreuna cu echipa noastra de hardware, credem ca putem veni catre clientii din Republica Moldova cu solutii complete de gestionare a afacerilor care sa le aduca rapid cu cel putin un pas in fata concurentilor”, spune Victor Tabuci, director general la Wippo IT.

In prezent, Entersoft SA este prezenta in Grecia, Cipru, Serbia, Bulgaria, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si Qatar.

Entersoft Romania a incheiat anul 2014 cu afaceri de circa 580.000 de euro, in usoara crestere fata de rezultatele inregistrate cu un an in urma.

Entersoft Romania a fost fondata in anul 2008 si este subsidiara a companiei Entersoft S.A. cu sediul in Grecia. Misiunea Entersoft Romania, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovatie tehnologica prin intermediul unor solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), eCommerce, Retail si Mobile SFA (Sales Force Automation).

Printre clientii Entersoft Romania se numara JTI Romania, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, Mobifin, Update Advertising, Interallis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri