Severina Pascu, in prezent director general al UPC Romania si Ungaria, va fi numita, incepand cu 1 iulie, director general al Regiunii Europa Centrala si de Est. In acest rol, Severina ii succede lui Betzalel Kenigsztein, care a preluat rolul de Presedinte si Chief Operating Officer al operatiunilor Liberty Global din America Latina si Caraibe.

In noul sau rol, Severina Pascu va conduce toate operatiunile Liberty Global din Regiunea Europa Centrala si de Est, care acopera Polonia, Ungaria, Romania, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH.

De la 1 iulie 2015, Robert Redeleanu (foto mai jos) este numit Director General al UPC Romania. Robert Redeleanu, care are 40 de ani, este Chief Marketing Officer al UPC din 2013, responsabil pentru toate activitatile companiei din departamentele de marketing, vanzari si comunicare cu clientii.

“Preiau o responsabilitate importanta – aceea de a conduce o echipa care a avut performante foarte bune pe o piata competitiva. Vom continua impreuna sa implementam o strategie care a adus companiei rezultate”, a declarat Robert Redeleanu.

Severina Pascu a fost numita managing director (MD) pentru UPC Ungaria si UPC Romania in 2013. Inainte de aceasta numire a fost, din 2011, director general al UPC Romania, pozitie care a urmat celei de CFO al companiei, din 2008. Inainte de UPC, Severina Pascu a fost director corporate finance pentru CAIB Romania, si a avut roluri importante pentru KPMG si Metromedia International, atat in Romania cat si in Marea Britanie.

Robert Redeleanu si-a inceput cariera in departamentul de marketing al Unilever South Central Europe. In peste 20 de ani de activitate, Robert Redeleanu a avut o cariera locala si internationala, cu experienta in marketing si vanzari. Intre 2006 si 2009, a detinut rolul de Director de Marketing pentru Unilever Rusia, Ucraina si Belarus. Inainte de a se alatura UPC Romania, Redeleanu a fost Director General al companiei Scandia Romana.

Principalii concurenti ai UPC (Liberty Global) la nivel local sunt RCS & RDS, Orange Romania, Vodafone Romania si Telekom Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri