Modelele iPhone 6s si iPhone 6s Plus au inceput deja sa apara in primele imagini neoficiale, iar informatiile aparute pe Internet indica noi caracteristici de care fanii brandului Apple se vor bucura.

Viitoarea generatie de smartphone-uri Apple va fi lansata cel mai probabil in luna septembrie, iar pe Internet deja au inceput sa circule imagini in care este surprinsa carcasa iPhone 6s, precum si noutati legate de caracteristicile tehnice ale telefonului inteligent.
Despre iPhone 6s presa internationala scrie ca va incorpora in primul rand sistemul de operare iOS 9, una dintre principalele functii de care va dispune urmand sa fie modul Low Power, care ar urma sa mareasca autonomia, dar care va limita intr-un anumit mod si anumite functii ale telefonului.

Pe partea tehnica, noua generatie iPhone ar urma sa integreze de aceasta data o camera foto de 12 megapixeli, in acest fel urmand ca Apple sa depaseasca pentru prima data limita de 8 megapixeli pe care a folosit-o pentru dotarea camerei foto a terminalelor sale mobile.

Conform informatiilor aparute pe Internet, camera foto va avea posibilitatea de a filma in modul 4K si capta imagni video in slow-motion, la 240 de cadre pe secunda (240 fps). Camera frontala a viitorului iPhone ar urma sa fie de 5MP.

Cel mai probabil Apple va recurge si de aceasta data la o versiune mai noua de procesor, dar este de asteptat ca generatia iPhone 6s sa aiba tot 2GB memorie RAM.

Ca noutate, Apple ar urma sa incorporeze pe vitioarea generatie de telefoane si un chip LTE/4G din categoria a sasea, ceea ce se traduce in viteze, cel putin pe hartie, de 300Mbps la download si pana la 50MBps upload.

Informatii aparute pe Internet fac trimitere si catre butonul “Home” al terminalelor iPhone 6s, care ar putea beneficia de un upgrade asa cum linia de portabile Mac a avut la inceput de an, astfel ca ne putem astepta ca viitoarea gama de telefoane inteligente sa dispuna de tehnologia ForceTouch.

In orice caz, pana in momentul de fata orice informatie aparuta pe Internet este un zvon si trebuie tratat ca atare. Realitatea este insa ca tot mai multe lansari ale gigantului american din ultimii ani nu au mai fost atat de surprinzatoare pentru fanii brandului, asta dupa ce Internetul a publicat majoritatea noutatilor pe care smartphone-urile sale le incorpora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri