Media Galaxy a investit un sfert de milion de euro in reamenajarea magazinului din complexul comercial Tom din Constanta, conform companiei.

„Design-ul avangardist reflecta experienta omni-channel pe care compania o ofera, ce integreaza atat partea de magazin online, cat si serviciile de care clientii beneficiaza in magazin, ce au rolul de a facilita procesul de achizitie in online. Media Galaxy Constanta devine cel mai avangardist show room ce are o importanta strategica datorita pozitionarii, cat si momentului in care compania a realizat aceasta investitie. Acest lucru este datorat perioadei estivale, pe parcursul careia, in Mamaia si in Constanta, peste 40.000 de turisti se bucura, in fiecare zi, de atractiile de la malul marii, printre care si shopping-ul”, subliniaza oficialii companiei.

Show room-ul are o suprafata de 3000 de metri patrati. In magazinul ce surprinde prin noul design, clientii pot gasi peste 15.000 de produse.

”Am investit in centrul comercial din Constanta pentru ca suntem pe deplin increzatori in potentialul acestui magazin, pentru ca se adreseaza atat constantenilor, cat si tuturor celor care vor sa investeasca in gadget-uri care sa le faca vacanta mai frumoasa”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex Romania.

Magazinul are in prezent 40 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri