Miele, unul dintre principalii producatori de echipamente electrocasnice, deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din Romania, dupa Miele Boutique Cluj si Miele Boutique Brasov.

Noul magazin are 50 de metri patrati, este amplasat central si expune toate categoriile de produse Miele disponibile in Romania: de la consumabile si accesorii, pana la electrocasnice incorporabile mari si mici, sisteme de calcat si espressoare freestanding.

„Deschiderea Miele Store Sibiu, al treilea magazin exclusiv din Romania, face parte din strategia de dezvoltare in Transilvania, pentru noi, cea mai importanta regiune din punct de vedere al vanzarilor”, declara Loredana Butnaru, Director de Vanzari Miele Romania. „In ultimii ani, am crescut semnificativ in aceasta zona, unde brandul este cunoscut si bine pozitionat in randul consumatorilor, care sunt la curent cu trendurile din piata si au veniturile necesare pentru a achizitiona produse premium.”

Magazinul Miele exclusiv din Sibiu este deschis in parteneriat cu Okapi Electronics, cele doua companii avand o colaborare si in Cluj-Napoca. In primele sase luni de la inaugurare, noua unitate va genera venituri estimate la aproximativ 150.000 de euro din vanzarea de electrocasnice. Pe langa electrocasnicele Miele, magazinul comercializeaza si mobilier de bucatarie sub alte branduri.

In prezent, Miele are o retea de 30 de parteneri si 56 de magazine in Romania, care se inscriu in trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum magazinul lansat la Sibiu, in cadrul carora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, retele de magazine specializate in vanzarile de mobilier de lux, dar si retele si magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi gasite, incepand de anul acesta, si pe platforma Marketplace a retailerului online eMAG.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri