Softelligence, dezvoltator de software de business, vrea sa recruteze in urmatoarele luni specialisti pentru ocuparea a 25 de pozitii, compania urmand sa ajunga astfel la peste 100 de angajati pana la finalul anului.

Cele mai multe pozitii vizeaza competete tehnice precum Java, .NET, JavaScript/angular.js, consultanti tehnici si ingineri Quality Assurance. De asemenea, dezvoltatorul de software cauta specialisti pentru departamentele de vanzari, resurse umane si marketing, dar si tineri pentru programe de internship si practica platite.

In prezent Softelligence are in jur de 75 de angajati dupa ce in primele luni din 2015 si-a dublat echipa ca urmare a cresterii cifrei de afaceri cu 60% fata de perioada similara a anului trecut. Pentru anul in curs managementul estimeaza afaceri de peste 2 milioane euro, comparativ cu1,4 milioane de euro anul trecut.

“Peste 90% dintre angajatii nostri din ultimii ani sunt in continuare alaturi de noi, un rezultat mult peste media pietei. Intr-un domeniu IT extrem de competitiv, in care exista o disproportie clara intre cerere si oferta, dorim sa atragem alaturi de noi profesionisti ce pot imbina competentele tehnice si cunostintele de business, dand dovada de agilitate si performanta in activitatea de zi cu zi.”, mentioneaza Mihaela Dinu, director resurse umane Softelligence.

Printre clientii Softelligence se numara clienti din domeniul financiar precum Allianz, Aon, ING Bank sau Mercedes Benz Financial, dar si pentru cei mai mari jucatori din industriile de manufacturing, retail si oil & gas, precum Honeywell, Henkel si Mol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri