One Plus 2, unul dintre cele mai asteptate si ravnite smartphone-uri cu Android ale anului, a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce cel mai bun telefon chinezesc in lupta cu iPhone si Galaxy S6

Valul de asteptare pe care noul terminal l-a creat in ultimele saptamani a luat in cele din urma sfarsit. One Plus 2 este cu siguranta un telefon mult asteptat, inclusiv de inginerii marilor companii producatoare de telefoane mobile, pentru a incerca sa urmeze modelul brandului care s-a dovedit de succes, reusind sa lanseze telefoane la preturi accesibile, dar cu o priza fantastica la public gratie tehnologiilor de care dispune.

In cazul de fata, One Plus 2 este primul smartphone de pe piata care va incorpora tehnologia de alimentare si transfer de date prin USB Type-C, solutie introdusa pentru prima data de catre Apple pe noul Macbook. OnePlus 2 va beneficia de 4GB RAM, un ecran de 5,5 inch si o camera foto de 13 megapixeli, smartphone-ul cu dotarile de ultima generatie urmand sa aiba un pret de pornire de 339 de dolari pentru versiunea de 16GB si ajunge la 400 de dolari pentru cea de 64 de GB.

In plus, fata de versiunea anterioara, noul OnePlus 2 va dispune si de un senzor de amprentare digitala, tehnologie implementata pentru prima data pe modelul iPhone 5S al Apple, in urma cu doi ani de zile.

Spre deosebire de primul model lansat pe piata, care s-a dovedit un real succes in randul utilizatorilor, One Plus 2 va fi disponibil in mai multe versiuni, inclusiv cu insertii din lemn, dar si din fibra de carbon, ceea ce va conferi smartphone-ului un plus de design.

Potrivit informatilor aparute, pe lista de asteptare a noului model sunt peste 400.000 de oameni care vor sa intre in posesia lui OnePlus 2. Comparand cu succesul de care se bucura Apple ori Samsung la lansarile varfurilor de gama. Am putea spune ca acesta poate deveni un adevarat contracandidat in acest an pentru iPhone si modelele de succes de pe piata ale concurentilor care au lansat modele de top cu Android, mai ales ca numarul celor care vor beneficia de acest model va fi cu siguranta mult mai mare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri