Intel va oferi pana la 4.000 de dolari bonus, in cash, angajatilor care recomanda femei, minoritati sau veterani pentru angajare in cadrul producatorului de microcipuri, scrie Cnet.com.

Bonusul este dublu fata de unul normal si este vazut de companie ca o modalitate de a creste diversitatea din cadrul companiei; Intel, ca si alti giganti din domeniul IT si nu numai, se confrunta cu problema discrepantei mari dintre barbati caucazieni (majoritari) si minoritati sau femei.

„Intel isi propune sa creasca diversitatea fortei de munca”, a declarat un purtator de cuvant al companiei. „Oferim angajatilor un bonus suplimentar daca atrag in cadrul companiei femei, minoritati sau veterani”, a mai spus el. Alaturi de Intel, si Facebook, Google sau Twitter incearca sa depaseasca aceasta provocare – de a avea o echipa cat mai diversa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri