Vodafone a demarat lucrarile pentru extinderea retelei in Bucuresti si a notificat clientii ca ar putea sa se confrunte cu scurte intreruperi de semnal, potrivit textului din sms-ul de notificare transmis clientilor.

Din text se subintelege ca lucrarile vor fi finalizate pana la 1 septembrie.

"Din 1 septembrie, beneficiezi de cea mai buna experienta in reteaua Vodafone. Am inceput lucrarile la extinderea retelei in Bucuresti. Cel mai probabil nu vei fi afectat, dar te informam ca pot aparea scurte intreruperi de semnal. Iti multumim ca esti alaturi de noi!", se mentioneaza in textul transmis utilizatorilor.

Vodafone Romania a inregistrat un numar total de 8.801.590 de clienti la 30 iunie 2015, in crestere cu 233.838, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din numarul total de clienti, 8.189.970 sunt utilizatori ai serviciilor mobile. ARPU mobil al Vodafone Romania a ajuns la 6,1 euro in ultimele trei luni, incheiate la 30 iunie 2015.

La 30 iunie 2015, abonatii serviciilor Vodafone reprezentau 41,4% din baza de clienti, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 58,6%. Utilizatorii serviciilor prepaid au crescut cu 0,4 puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri