Accenture, unul dintre principalii furnizori de servicii de consultanta, externalizare si dezvoltare software, isi deschide primul birou in Iasi, ca urmare a finalizarii achizitiei EnergyQuote JHA, un furnizor de servicii de management si achizitii de energie.

Cu sediul in Londra, EnergyQuote JHA are clienti in peste 22 de tari europene si aproape 280 de angajati in birouri din Europa si India.

Dintre acestia, aproximativ 140 se afla in Romania, in biroul EnergyQuote JHA din Iasi, care a fost deschis in urma cu opt ani. Ei devin astfel parte a Accenture, procesul de integrare urmand sa se deruleze in urmatoarele luni.

“Prin aceasta achizitie, echipa Accenture din Romania depaseste 2.000 de angajati. Echipa s-a dezvoltat si in contextul cresterii organice a business-ului din Bucuresti, al achizitionarii companiei Evopro din Cluj-Napoca si Targu Mures in martie 2014 si al deschiderii unui nou centru BPO in Timisoara, in aprilie 2014”, a declarat Razvan Patrunoiu, country managing director al Accenture in Romania.

Accenture livreaza servicii de consultanta, dezvoltare de software si externalizare a proceselor de afaceri (BPO) in Bucuresti, de dezvoltare de software industrial in Cluj-Napoca si Targu Mures, iar in Timisoara servicii BPO, catre clienti din domeniul financiar-bancar, telecomunicatii, bunnuri de larg consum si energie.

Accenture a avut anul trecut afaceri de 20,6 milioane de euro si profit net de 1,7 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri