Electro-retailerul IT Domo anunta o noua componenta a echipei de management, la putin timp dupa ce compania Family Home Concept SRL, fostul Domo Retail SA, a fost data in judecata de Samsung.

Domo a reactionat pe marginea chemarii in instanta a Samsung printr-un comunicat in care subliniaza ca Domo SRL nu are nicio problema cu furnizorii (legandu-se de mutarea companiei sub noul nume Family Home Concept SRL - n.r.). ""Domo SRL, compania care opereaza brandul Domo, cele 75 de magazine si domeniul domo.ro, nu are nicio problema cu furnizorii sau clientii si orice referire la brand-ul Domo, in contextul solicitarii insolventei de catre Samsung, este eronat si nu are sustinere legala".

Formata din persoane cu experienta in retail, finante, vanzari, marketing, logistica sau resurse umane, noua echipa de management Domo se va ocupa sub coordonarea lui Kim Koellner (CEO al companiei) de implementarea noii strategii de business a companiei si a planului de redefinire, conform companiei.

„Domo pregateste un nou model de business pentru o piata a viitorului. Pornim la drum cu o echipa consolidata, care va contribui prin expertiza sa in implementarea noii viziuni a companiei. Credem cu tarie ca oamenii sunt in centrul oricarei afaceri de succes – fie ca vorbim de echipa sau clientii nostri – si de aceea promovam valori umane in activitatea noastra, precum corectitudine, determinare sau performanta si investim in aceasta viziune”, a declarat Kim Koellner, CEO Domo.

Structura noii echipe de management Domo SRL:

Anca David – Chief Financial Officer

Cu 19 ani de experienta in finante, management si servicii de consultanta financiara si de afaceri, Anca a ocupat de-a lungul carierei sale functii care i-au permis o dezvoltare complexa in retail, acumuland o experienta bogata in managementul financiar in retail in cadrul unor companii private din domenii precum comert farmaceutic, imobiliare industriale, dar si in institutii publice educationale. In plus, Anca este Managing Director in cadrul unui start-up, oferind de asemenea consultanta financiara la nivel european.

Adelina Fronea – HR Director

Cu o experienta bogata in HR si business development, Adelina a gestionat de-a lungul carierei proiecte de HR de evaluare, traininguri, coaching, performance assessment sau evaluare pentru clienti precum: Italsofa Romania, Libra Bank, Heineken Romania, UPC, Alro Slatina, Raiffeisen Bank etc. Timp de 4 ani a coordonat businessul unei companii de Management si Consultanta strategica de business.
A fost project manager pentru 3 proiecte europene POSDRU de HR si cercetare. Anterior, a ocupat pozitii de Sales Manager si Senior Key Account Manager in cadrul unor companii de software sau telecom.

Elena Cristina Costachescu – Chief Marketing Officer

Elena Cristina detine o experienta de peste 16 ani in marketing si vanzari, cu accent pe pozitionarea strategica de brand, programe de comunicare integrata, management de produs, trade marketing, programe de loializare si de customer experience. Anterior, a ocupat functia de Marketing Director in cadrul Altex, unde a dezvoltat platforme noi de comunicare si a desfasurat campanii integrate de marketing si vanzari. Si-a inceput cariera in telecom, unde timp de 14 ani a acumulat o experienta bogata in companii precum Romtelecom, Telemobil, Cosmote sau UPC. A absolvit un program de EMBA - Executive Master of Business Administration in cadrul Open University Business School.

Luminita Cristina Moise – Director Economic, DOMO SRL

Luminita vine de pe pozitia de Audit Manager din cadrul PriceWaterHouseCoopers, compania unde a activat timp de 7 ani, ocupand diferite functii care includ audit financiar, tax management sau consultanta. Anterior, s-a ocupat de audit financiar in cadrul Deloitte, dezvoltand pana in prezent o cariera in domeniu de peste 10 ani. Este trainer certificat, detine un MBA in finante, contabilitate, controlling si audit in cadrul Universitatii din Orléans, Franta. Membra in CAFR, CECCAR, CCF Romania si in cadrul Associations of Chartered Certified Accountants, Glasgow, Marea Britanie (timp de 6 ani).

Irinel Popescu ocupa pozitia de International Sales Director Romania & Moldova in cadrul Domo SRL din iulie 2015. Irinel are o experienta de peste 14 ani in retail, in cadrul unor companii de renume. Si-a inceput cariera in grupul Metro, ocupand diferite functii de-a lungul timpului in cadrul acesteia. Are o importanta experienta la nivel international in Ungaria, in cadrul Tesco, unul dintre cei mai mari retaileri de pe plan mondial, unde in perioada 2011 - 2015 a lucrat pe pozitia de Area manager si ulterior Business Development Manager. Este de profesie economist, absolvent al FEAA, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova.

Noua echipa de management va fi coordonata de Kim Koellner, CEO al Domo SRL din 2013. Koellner are peste 10 ani de experienta in domeniul retail pe pietele din Franta, Germania si Romania. Este de origine sud-coreeana si a urmat studiile in Germania si Statele Unite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri